Elkjøp åpnet på Gulskogen - fant smutthull i regelverket

Etter å ha funnet ut at de kan holde seg innenfor corona-forskriften ved å etablere en fysisk barrikade fra resten av senteret og bruke egen inngang, åpnet elektronikkvarehuset lørdag.

Publisert Sist oppdatert

GULSKOGEN: Det til tross for at det er en del av resten av senteret, som etter lørdagens nye beskjed fra regjeringen må holde stengt frem til onsdag.
- Mange av våre butikker har måttet stenge den siste tiden som følge av helsemyndighetenes restriksjoner. Nå åpner Elkjøp Gulskogen igjen, velkommen innom for trygg handel, skriver elektronikk-kjeden i en pressemelding.

Butikken følger senterets ordinære åpningstider, og bruker nå den nye inngangen fra jernbanesiden rett ved inngangen til Elkjøp - ved å sperre av adgangen fra resten av senteret er butikken dermed innenfor hva myndighetene har definert seg frem til skal være lov etter mye frem og tilbake denne uka.

Forøvrig er omlag 20 av senterets totalt 120 butikker åpne, etter unntakene i corona-forskriften. 

Som omtalt på DRM24 fredag er det imidlertid mange av de som holder stengt som nå tilbyr klikk- og hent-løsning, hvilket innebærer at varer kan bestilles og hentes utenfor selve senteret på et «Pick-Up-Point».

PS: Hele kjøpesenteret har nå innført munnbindplikt.

LES OGSÅ: Slik kan du allikevel handle på byens største kjøpesenter

ÅPENT: Elkjøp Gulskogen, her fra åpningen i høst. (ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)
Powered by Labrador CMS