SENTER-SATSING: For ekteparet Rashim og Rajesh Sharma, franchise-takere for Peppes Pizza på Buskerud Storsenter.

Endelig klarsignal for Peppes-restaurant på storsenteret

Takeaway-serveringen har vært i drift en stund. Nå starter byggingen av restauranten inne i senteret, og skal stå klar i mai.

Publisert Sist oppdatert

KROKSTADELVA: Alle tillatelser er innhentet og kontrakter undertegnet. Etter en del forsinkelser er det nå bare uker igjen før restauranten som skal friste kjøpesenterkundene med pizza og øl, står klar.

- Vi håper at alt står klart til 17. mai. Buskerud Storsenter har blitt et destinasjonssenter hvor mange ønsker å sitte og spise, forteller innehaver og markedsansvarlig, Rashim Sharma. 

Sammen med ektemannen Rajesh har de lenge jobbet for å få restaurantplanene i boks. Takeaway-serveringen ut mot bensinstasjonen ved senteret lot seg gjennomføre, men grunnet corona-problemer ble restaurantplanene utsatt. 

- Vi var i det hele tatt usikre på om skulle satse eller ikke når bølge nummer to kom. I tillegg gikk entreprenøren vi skulle bruke corona-konkurs. Men vi bestemte oss for å hoppe i det, og at verden ikke kan stoppe helt opp. Nå ser vi frem til å endelig komme i mål, sier Rashim.

Millonsatsing

Skjenkebevilling har de allerede, og innen dørene åpner har ekteparet og franchisetakerne spyttet inn omlag 3,5 millioner i den nye avdelingen. Den kommer i tillegg til avdelingen på Drammen stasjon, som de også driver.

Lokalene på Buskerud storsenter blir så godt om revet ned og bygget opp igjen fra bunnen. Det er med andre ord en omfattende jobb og innredningsprosjekt som vil foregå i ukene som kommer. Når alt er klart skal konseptet bli en senter-restaurant ala den på Sandvika senter.

- Inngangen i senteret kommer i de lokalene hvor «Loco»-butikken var.  Vi har fått så mange henvendelser om behovet for en større restaurant og flere sitteplasser, og da disse lokalene rett på andre siden av veggen ble ledige kan vi oppfylle ønskene til alle som har ønsket en Peppes-restaurant på senteret, sier Rajesh Sharma til DRM24.

80 sitteplasser og uteservering

Restauranten skal innendørs huse 60 sitteplasser, som kommer i tillegg til de 15-20 det er kapasitet til ved takaway-delingen, som har separat inngang.

I tillegg kommer uteserveringen. Det er imidlertid kun sistnevnte som holder søndagsåpent, mens kjøpesenter-restauranten følger senterets åpningstider.

Planene for pizza-restaurant ble tatt godt imot på kjøpesenteret, og nå håper driverne at også kundene skal kjenne sin besøkelsestid. Om alt går i orden er åpning planlagt til 1. mai.

LES OGSÅ: Peppes med julegave til Eiker - åpner kjøpesenter-restaurant

LOKALENE: En illustrasjon som viser restauranten ovenfra. Veggen mot de eksisterende lokalene vil også bli åpnet opp, så det blir ett lokale.
LANG ERFARING: Innehaver Rajesh Sharma over 30 års erfaring som driver i Peppes Pizza, her mens lokalene på Buskerud Storsenter var under oppussing i 2018.
SLIK SKAL DET BLI: Restauranten følger denne designmalen, her fra Peppes i Bergen.
BUFFET: Det blir også pizza- og salatbuffet, her fra Oslo S.
Powered by Labrador CMS