POPULÆRE KARER: Bryggeriets mest populære gutter om dagen er tankbilsjåfør Andreas Solberg og distriktsleder Ronny Hvambsal. I bakgrunnen driver Thomas Innstø ved Rekord bar.

Gutta fra Aass jobber på spreng før åpningshelga

Kombinasjonen gjenåpning, årets hittil beste værmeldinger for store deler av landet og attraktive fotballkamper har satt fyr på bestillingstelefonen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Utelivsavdelingen til Aass Bryggeri jobber på spreng for å vekke liv i karanene og fylle varelagrene før helgens gjenåpning av utelivet i Norge. 

- Det skal vi ikke klage på nå etter så lang nedstening. Øl skal vi klare å levere. Ingenting er bedre enn en pangstart, kommenterer distriktsleder Ronny Hvambsal.

- Det er fantastisk godt å være i gang igjen. Serveringsbransjen har vært særlig hardt rammet og det er så gledelig å høre hvordan bordreservasjoner og aktiviteter nå triller inn på løpende bånd hos utelivsaktører etter vedtak om gjenåpning ble fattet også i Drammen og Oslo kommune onsdag denne uken. Optimismen er stor foran sommeren og vi krysser fingrene for en mer stabil hverdag fremover, sier Lauritz Aass, kommersiell direktør ved bryggeriet, i en pressemelding.

Etter mange runder med hel eller delvis permittering synes han det er veldig godt å «samle laget» igjen.

- Aass bryggeri skal bidra til at dette blir tidenes sommer for servering av øl utendørs! På tross av mørketiden vi har vært i gjennom, har vi fått mange nye kunder som ønsker å selge helnorsk produsert og tappet øl.

- Vi merker en økende bevissthet som sier noe om stoltheten til helnorske varemerker og kunnskapen om verdiskapningen og velferden som skapes og blir igjen i landet, sier Lauritz Aass.

I fjor høst gikk ølet motsatt vei - da ble gamle ølfat hentet av bryggeriene på byens utesteder.

LES OGSÅ: Nå kommer sommer'n - SJEKK den værmeldinga!

ET HERLIG GJENSYN: Tappebilen fra Aass.
Powered by Labrador CMS