Kiwi har stengt nok en søndagsåpen butikk i Drammen

Kundene på Konnerud kom til stengte dører søndag. Butikksjefen gir corona-pandemien skylden for dårlig omsetning.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: En diger container med grønne reoler, stativer og skrot står utenfor på parkeringsplassen. Innenfor er en av Drammens siste «Brustadbuer» ribbet for inventar.

Siste helg med søndagåpent var forrige søndag. Denne søndagen har kundene kommet til stengte dører - og dermed er det ingen søndagsåpne butikker igjen for innbyggerne på Konnerud.

Butikken har tradisjonelt vært godt besøkt. Men etter at coronapandemien slo til har omsetningen falt betraktelig som følge av begrensningene butikker må overholde. 

- Vi kunne ikke forlenge leiekontrakten. Vi har fått veldig dårlig omsetning som følge av coronaen. Det blir for få kunder fordi det er for trangt, og vi må også ha en person som står vakt utenfor i hele åpningstiden, sier butikksjef Bjørn Hansen til DRM24.

Beslutningen er tatt lokalt. Det er imidlertid flere andre søndagsåpne Kiwi-butikker som har stengt i drammensområdet i løpet av de siste årene. Også på Solberg-senteret har «Brustadbua» forsvunnet. Kun Krokstadelva, Landfalløya og Lierstranda holder nå søndagsåpent i drammensområdet.

- Kommer dere til å åpne igjen på Konnerud i fremtiden?

- Det skjer nok ikke, ihvertfall ikke i de lokalene. Der er det andre som nå skal inn, sier Hansen.

LES OGSÅ: Kiwi legger ned på Strøtvet

Powered by Labrador CMS