HAR FÅTT NYE LEIETAGERE: Senterleder Elisabeth Lohk har flere nyheter på gang i butikkmiksen.

Klart for seks nye butikker på Gulskogen i løpet av våren

Først ut er Skogstad, som gjør comeback etter å ha lagt ned butikken i 2017.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Butikken som tilbyr sport- og fritidsklær til hele familien åpner allerede neste uke, torsdag 25. februar. 

- Det har vært stor etterspørsel etter at vi stengte i 2017, så dette er en gladnyhet vi gleder oss til, forteller daglig leder Ann Kristin Skogstad til DRM24.

Fashion, mote og interiør

En annen nyhet for de moteinteresserte er klesmerket Day Birger et Mikkelsen, som åpner monobutikk i kjøpesenteret i lokaler ved siden av Norrøna.

Butikken åpner i månedsskiftet april/mai av driverne Rebecca Iversen og Raymond Lerskallen.

- Vi ser frem til å åpne vår bohemske verden av deilig hverdagsluksus, fashion og interiør, og vil tilby en luksuriøs mix av moderne klassikere, gjennomarbeidede detaljer og kreativt håndverk, uttaler driverne overfor DRM24.

Senterleder Elisabeth Lohk gleder seg også.

- Det blir den første butikken i regionen og det er veldig spennende og hyggelig, uttaler Lohk i en kommentar.

- Norges råeste

Senterlederen har imidlertid flere kort i ermet å glede seg over fremover. I tillegg til Skogstad og DAY åpner også All Sport Outlet, Melina, ICE og ikke minst Baker Hansen.

Bakeriutsalget vil etablere seg ved hovedinngangen der Kafe Kvisten tidligere holdt til, hvor det bygges og innredes for fullt i disse dager. Ifølge Lohk blir det intet mindre enn «Norges råeste Baker Hansen».

- I disse tider er det fint å se at det er etablerings og satsningsvilje og troen på å drive også egen butikk. På Gulskogen skjer det nå flere spennende ting i månedene som kommer som vi håper gjør at vi skaper et enda mer attraktivt sted for handel og møtested og ikke minst legger forholdene til rette for fremtiden, uttaler Lohk.

LES OGSÅ:

Disse nye butikkene flytter inn på GulskogenGulskogen med butikkbonanza før nyåpning: - Norges fineste!Åpnet historisk Elkjøp-butikk på GulskogenGjenåpnet Meny på Gulskogen: - Den mest moderne i området

HER KOMMER BAKEREN: Baker Hansen åpner i området bak rulletrappa ut mot fasaden av senteret.
Powered by Labrador CMS