INGEN SMITTERISIKO: Butikksjef Jon Roger Evensen slår ut med armene. - Her er det nesten folketomt.

Mistet 2 av 3 kunder over natta: - Det tryggeste du kan gjøre nå er å handle på kjøpesenter

Meny på Gulskogen Senter har svært god plass mellom kundene. Denne uka har det vært så og si tomt på den store matbutikken.

Publisert Sist oppdatert

GULSKOGEN: Når senterets kunder forøvrig uteblir, uteblir også kundene til de få butikkene som fortsatt får lov å holde åpent. Det har butikksjef Jon Roger Evensen hos Meny på Gulskogen fått erfare de siste dagene.

- Paradoksalt nok er vi nå i den situasjonen at de frittliggende butikkene har større kundetilstrømming enn normalt, mens oss som ligger på senteret knapt har kunder. For dem som er opptatt av smittevern kan vi derfor trygt anbefale å legge turen hit, sier Evensen.

- I forhold til vanlige dager har vi mistet 2/3 av kundene, og tilsvarende omsetning, forteller Evensen (bildet).

Må kaste mat

- I første omgang betyr situasjonen at vi kommer til å måtte kaste mange matvarer. Det er mye mat som går ut på dato. Mer kommer det til å bli dersom reguleringen videreføres neste uke, sier Evensen.

Også for personalet får det konsekvenser. Foreløpig har ingen ansatte blitt permittert, men ansatte på Gulskogen har blitt flyttet til Meny på Union Brygge for å bistå med utlevering av varer fra nettbutikken.

- Den har fått en boost. Så vi har flyttet et par ansatte dit hvor det er mer trykk, sier Evensen.

LES OGSÅ: Gjenåpnet Meny på Gulskogen: - Den mest moderne i området

DRM24 var innom butikken ved lunsjtider torsdag. Et tidspunkt det normalt sett er mange kunder mellom reolene. Men denne dagen ei. Det er helt øde på Gulskogen.
BLIR SVINN: Evensen viser frem en stor lammestek som nå er nedpriset 50% da det nærmet seg utløp av holdbarhetsdatoen.
Powered by Labrador CMS