Ny elektronikk-aktør inn på Gulskogen: - Eneste i området

Den hurtig-ekspanderende kjeden Kjell & Company åpner sin første butikk i drammensområdet.

Publisert Sist oppdatert

GULSKOGEN: Ikke før kjøpesenteret slapp nyheten om seks nye butikker de neste ukene, bekreftes det nok en nyetablering på senteret.

Fredag ble det klart at Kjell & Company har signert leiekontrakt og åpner butikk på Gulskogen. De overtar lokalene etter Ark ved siden av Mestergull i 2. etasje, og blir med det et supplement til Clas Ohlson og Elkjøp - men likevel annerledes.

Elektronikkjeden har fra før avdeling på Sandvika-senteret samt to butikker i Oslo. Butikken på Gulskogen blir den første i drammensregionen. 

- Vi er stolt over at de åpner her på Gulskogen og forsterker vårt utvalg innen elektronikk, og ikke minst blir den første butikken i denne regionen. Nok et lokale fylles opp og vi gleder oss til denne våren med alle nyåpningene som skjer utover – en god nyhet på en fredag, uttaler senterleder Elisabeth Lohk (bildet) til DRM24.

Kjell & Company er en svensk butikkjede som selger hovedsakelig elektroniske periferiutstyr. Den første butikken åpnet i Malmö i 1990, og har utvidet seg veldig i løpet av de siste årene. Butikkene er spredt over hele Sverige, men med litt høyere konsentrasjon i sør og Stockholm. 

LES OGSÅ:Klart for seks nye butikker på Gulskogen i løpet av våren

Endelig åpningsdato er ikke satt, men ifølge senterlederen er målsettingen rundt månedsskiftet april/mai.
Powered by Labrador CMS