POPULÆRT PROSJEKT: Konnerudparken ligger sentralt til med umiddelbar nærhet til blant annet kjøpesenter, skole, idrettsanlegg, skistadion, marka, kirke og sykehjem.

Slik blir nye «Konnerudparken» - mesteparten allerede solgt

Den storstilte utbyggingen i Konnerud sentrum består av tilsammen 136 leiligheter fordelt på ni blokker. Kjøpsinteressen har vært stor for det omstridte prosjektet.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: Drammen kommune eiendomsutvikling og eiendomsutvikler Profier har nå signert avtale med entreprenør Consto om bygging av boligprosjektet Konnerudparken. 

Kontraktssummen er på 515 millioner kroner, og det er Consto Øst AS som har fått totalentreprisen på Konnerudparken. Prosjektet sør for Konnerud-senteret består av 136 leiligheter fordelt på ni blokker.

Arkitekt er Make Arkitekter AS. Byggherre er Konnerud Utvikling AS, som eies av Profier AS og Drammen kommune eiendomsutvikling AS.

- Leilighetene vil holde meget høy standard, og toppleilighetene fremstår som eksklusive, uttaler Consto i en pressemelding.

Næringslokaler og parkering

Byggingen av boligblokkene vil også innebære lokaler til næringsformål i første etasje på fire av blokkene.

I tillegg bygges det en parkeringskjeller med 185 parkeringsplasser fordelt på to etasjer. Samlet utgjør dette i overkant av 21.000 kvadratmeter. I tillegg skal Consto bygge infrastruktur som veier og et offentlig torg i tilknytning til de ni blokkene.

- Svært godt salg

- Vi har god erfaring med Consto fra tidligere prosjekter, og vi ser frem til å samarbeide med Consto om dette flotte boligprosjektet. Planene i Konnerud sentrum har vært mye diskutert. Lang interessentliste og svært godt salg viser at prosjektet er godt mottatt på Konnerud, sier prosjektleder Einar Amundsen i Profier AS.

Allerede er det solgt 74 av drøyt 100 leiligheter som er lagt ut for salg.

- Vi er godt fornøyde med å ha vunnet dette prosjektet, og at vi igjen skal bygge for Profier AS og deres partner Drammen kommune eiendomsutvikling, sier Bjørn Breian, daglig leder i Consto Øst AS.

Byggestart er planlagt i august/september 2021, med ferdigstillelse siste kvartal 2023/første kvartal 2024.

LES MER OM NÆRINGSLIV

Powered by Labrador CMS