VINKET FARVEL? Det er lett å tolke Gulliksens målfeiring slik i kampen mot nettopp Bodø/Glimt - der han stilte seg opp og vinket til fansen med en bedrøvet mine.

Nettavisen: Bodø/Glimt med kjempebud på Tobias Gulliksen

Godset-juvelen fra Konnerud kan ha spilt sin siste kamp i blått.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Serieleder Glimt, som nylig gikk på sesongens første tap mot Strømsgodset på Marienlyst, skal ha lagt inn et bud på over 20 millioner kroner på Tobias Gulliksen, skriver Nettavisen, som først omtalte saken.

Ifølge avisa nærmer klubbene seg en overgang, og er «i prinsippet enige om en overgang som lander på en pakke på godt over 25 millioner kroner».

- Det er kun detaljer unna.

19-åringen har denne sesongen seilt opp som et av de heteste navnene i norsk eliteserie, og det har også vært utenlandsk interesse for gullgutten fra Konnerud som har utviklet seg til å bli en av klubbens mest verdifulle spillere både på banen og på papiret.

Etter 2-0-triumfen mot Bodø/Glimt hvor Gulliksen blant annet herjet mot Patrick Berg, uttalte Godset-trener Jørgen Isnes følgende om sin midtbanejuvel:

– Gulliksen er en vanskelig spiller å erstatte, men samtidig har jeg vært borti det før i andre klubber. Når du mister dine beste spillere så må du ikke prate ned det andre produktet du har, sa Isnes til Nettavisen om et eventuelt salg.

Powered by Labrador CMS