JON HELGHEIMS FARGASKALA: Isalill Kolpus har for anledningen laget en oversikt over hva som er «akseptabelt mottak på fargeskalaen».

«Nytt på Nytt»-harselas med Helgheim og flyktningene

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Flyktningevedtaket i Drammen tirsdag kveld har resultert i et mediesirkus uten sidestykke, og alt fra statsminister til stortingspresidenter har blitt lurt ut på glattisen i et virvar var juridiske spissfindigheter og følelsesladet retorikk.

Saken har naturligvis ikke gått upåaktet hen hos «Nytt på Nytt»-redaksjonen heller, og fredag kveld kan hele Norges befolkning humre til Drammens-harselas i beste sendetid.

Verst går det naturligvis utover Jon Helgheim (Frp), som har stått i spissen for debatten i riksmedia denne uka, med noen relativt spenstige karakteristikker fra blant andre Johan Golden. Da DRM24 kontakter Helgheim i sakens anledning fredag ettermiddag har han allerede fått oversendt klippet fra kveldens sending.

Frp-eren fra Drammen er imidlertid vant til at det blåser friskt på toppene etter en periode som Frp's innvandringspolitiske talsmann på Stortinget, og tar det hele med knusende ro.

- Jeg måtte jo humre litt jeg også, og har vært hyppig innom for å bli hengt ut i Nytt på Nytt som mye rart også tidligere, sier Helgheim.

- Ingen dødelig fornærmet Helgheim som vil saksøke NRK, altså?

- Neinei, de som driver i humorbransjen får drive med sitt, man får ikke meg til å bli sint på grunn av noe sånt, sier Helgheim. 

Vil du ha en forsmak? SE KLIPPET HER

Powered by Labrador CMS