MENINGER: Stephan Jacobsson
FAU ved Åskollen skole

Ingen garantier, ingen troverdighet - bare Drammen Venstre

MENINGER: Ikke bare trekker Drammen Venstre opp en kanin av sin politiske flosshatt. Det er jammen meg den samme kaninen de, etter intens jobbing, effektivt tok livet av i fjor sommer!

Alt var klart. Spaden skulle stått i jorda på Åskollen høsten 2022. Prosjektet hadde overlevd hele seks politiske omkamper. Etter nær 50 år skulle endelig Drammen kommune investere tungt i skole, flerbrukshall og svært nødvendige møteplasser for barn og unge på Åskollen.

Så satte Drammen Venstres selverklærte ordførerkandidat i gang arbeidet i de politiske korridorer. Resten er historie…

Nå trekker altså Drammen Venstre plutselig opp en tilsynelatende ny kanin av partihatten. Vi som har passert barneskolealder veit det så altfor godt. Hvis det er en kanin i hatten, så er det særs stor sjanse for at noen faktisk har lagt den der på forhånd. Ikke bare trekker Drammen Venstre opp en kanin av sin politiske flosshatt. Det er jammen meg den samme kaninen de, etter intens jobbing, effektivt tok livet av i fjor sommer!

Så lenge partiet holder en storskole på Marienlyst likestilt med nærmiljøutvikling i en hel kommunedel, står ikke dette til noe i nærheten av troende.


At Drammen Venstre nå,
en snau uke etter at de i hovedutvalget for oppvekst og utdanning stemte mot å ta Åskollen tilbake i Drammen kommunes 12-årsplan for investeringer, plutselig skal være for en utbygging, står dessverre fullstendig uten troverdighet. Så lenge partiet holder en storskole på Marienlyst likestilt med nærmiljøutvikling i en hel kommunedel, står ikke dette til noe i nærheten av troende.


Hvorfor åpner plutselig partiet for å bygge på Åskollen, etter at partiets leder i flere år har jobbet utrettelig mot ny skole, flerbrukshall og nærmiljøutvikling i kommunedel 9? Sånn som dette er lagt opp, trenger ikke Drammen Venstre engang å bryte sitt løfte etter valget. Det Drammen Venstre og deres selvutnevnte ordførerkandidat i realiteten kommer med her, føyer seg bare inn i rekken av utredningsforslag fra den kanten.

At partiet nå, et halvt år før valget, plutselig ønsker å lytte til et folkekrav de har påstått at ikke eksisterer, er intet annet enn et forsøk på å stilne stemmene fra Åskollen og Skoger øst før valgkampen.

Beklager, Drammen Venstre, kom med noe håndfast. Vis oss at dere virkelig tar kommunedel 9 på alvor. Gi oss en reel grunn til å tro på det dere sier. Kom med noe dere virkelig kommer til å stå opp for. Frem til dere faktisk gjør det, veier den massive motstanden Drammen Venstre og ordførerkandidat Ekle Lund har hatt mot nærmiljøutvikling i kommunedel 9 langt tyngre enn magre, nye løfter og atter nye runder med utredning.

Powered by Labrador CMS