Slik satt den lille reveungen fast i majonesglasset, men Randi Pedersen (innfelt) og syklisten fikk knust glasset og frigjort det hjelpeløse dyret.

Reddet reveunge fra en sikker og pinefull død

En ukjent syklist fikk stanset Randi Pettersen på vei til jobb. Han hadde nemlig funnet en hjelpeløs revevalp som hadde satt seg fast i et majonesglass.

Publisert

ØVRE EIKER: Randi og naboen, Monica Aannestad, ble sammen med syklisten redningen for den hjelpeløse reven på Åssideveien på Darbu torsdag.

Syklisten fikk stoppet Randi som var på vei til jobb. Hun fikk tak i naboen og en tang slik at de fikk knekt av kanten på glasset slik at det sprakk. Dermed kunne den lille reveungen igjen få puste fritt og etter hvert slippes løs, skriver Eikernytt.no.

Hun antar at dette var en ca. to måneder gammel unge som satt i veikanten med glasset godt over hodet og det var umulig å trekke det av. Derfor måtte det knuses på en skånsom måte. Etter at reven var frigjort fikk den litt vann, men ville ikke ha. Den tillitsfulle reveungen ble satt ned der den ble funnet og etter å ha kikket på sin redningsmann og kvinner, ruslet den rolig ned skråningen.

– Håper den finner tilbake til familien sin og at menneskelukten ikke gjør at den blir avvist av moren, sier Randi, som synes dyret var en skjønn liten skapning.

Hun takker syklisten for at han stoppet henne slik at de fikk hjulpet dyret, som visstnok likte å bli smeiket og kost med og viste liten frykt for mennesker. Hendelsen opprørte Randi og hun postet derfor et skikkelig sinna innlegg på Facebook der hun fortalte om hendelsen. Det har heller ikke manglet på reaksjoner etter at dette ble kjent.

– Stakkars dyr. At folk ikke lærer at de ikke skal kaste søppel ute i naturen, sier Randi til Eikernytt.no.

Hun har også en klar oppfordring: Ta med søpla deres hjem
!

Denne lille hjerteknuseren av en rev ville lidd en lang og smertefull død om det ikke var for syklisten og hjelperne på Åssideveien på Darbu
Powered by Labrador CMS