ALBANIA: Det hotteste reisemålet akkurat nå.
ALBANIA: Det hotteste reisemålet akkurat nå.

Feriebestillingene strømmer inn hos reisearrangøren TUI – øker kapasiteten

Salgstall fra TUI viser en salgsøkning på 48% sammenlignet med uken før for årets sommersesong, og hele 152% over salgsnivået for samme uke i 2019. Etterspørselen er så høy at TUI nå har økt kapasiteten til de mest populære reisemålene Kreta, Rhodos, Kypros og Palma fra Oslo i sommer.

Publisert Sist oppdatert

NORGE: - Bestillingene strømmer inn, og det er ingen tvil om at nordmenn skal til sydligere strøk i sommer. Salgsnivået ligger over det vi så i 2019, og vi har sett oss nødt til å øke kapasiteten for å møte etterspørselen vi ser akkurat nå. Det er fortsatt de største og mest kjente destinasjonene de aller fleste bestiller, men vi ser at rimeligere destinasjoner trender i søk, sier Nora Aspengren Kommunikasjonssjef i TUI.

Rimelige reisemål-trender

Kjente spanske og greske destinasjoner er fortsatt mest populært blant norske reisende, men interessen for rimeligere destinasjoner som Tyrkia, Bulgaria og Albania topper søketrenden akkurat nå.

- Spesielt har Albania hatt sterk vekst i interessen blant reiselystne, der antall søk har økt med hele 170% de siste månedene, og antall feriebestillinger økte med 25% i forrige uke.

Øker kapasiteten

Den økende etterspørselen gjør at TUI nå setter opp 53 ekstra avganger fra Oslo Lufthavn i sommer til de mest populære destinasjonene Kreta, Rhodos, Kypros og Palma.

Topp 5 sol- og stranddestinasjoner:

  1. Kreta
  2. Mallorca
  3. Rhodos
  4. Kypros
  5. Tyrkia

Topp 5 storbyer:

  1. Bologna
  2. Bangkok
  3. Nice
  4. Roma
  5. Barcelona
Powered by Labrador CMS