Trekker fulle hus på champagne-lunsj: - Målet er å få folk opp på bordene

Bølgen & Moi opplever stor suksess med et sprudlende konsept for alle som vil starte helgas bytur ekstra tidlig.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Pågangen har blitt så stor at restauranten på elvebredden måtte utvide tilbudet, som nå gjelder hver eneste lørdag.

Med live DJ, store mengder musserende vin og ikke så rent sjelden også live-underholdning i reneste burlesque-stilen, blir det nattklubb-stemning midt på lyse dagen.

Forrige lørdag kunne for eksempel gjestene nyte lykkeboblene akkompagnert av to veldreide damer fra «Show de Vida», som danset seg grasiøst mellom bordene i kostymer som kunne ta pusten fra de fleste.

Vil ha partystemning

Vi begynner litt rolig med loungemusikk før vi bygger det opp, ser an publikummet litt og hva gjestene ønsker. Så klinker vi i gang og er forhåpentligvis på festnivå innen 3-4-tiden, forteller restaurantsjef Kim Andre Svae.

- Målet er å ha folk opp på bordene. Det har skjedd, men ikke hver gang. Vi har solide betongbord som tåler en trøkk, forsikrer restaurantsjef Kim Andre Svae.

Blant gjestene finner vi bursdagsselskap, jobbeventer, avslutninger, venninnesamlinger og guttelag - i alle aldre.

- Champagne er jo kostbare saker å bestille ute, hva må folk regne med å legge ut for en skikkelig runde?

- Vi har alltid «nice price» på noen champagner, og slår av noen hundre kroner på husets så prisene blir litt hyggeligere. I tillegg har vi en typisk champagnelunch-meny bestående av fingermat og et lettspist måltid, sier Svae.

- Stigende trend

Og selv om det er luftig atmosfære og høyt under taket i dobbel forstand hos Bølgen & Moi, skal roen atter senke seg før middagsgjestene ankommer på kvelden.

Noen drar hjem igjen etter maten, mens de som vil ha fest blir værende til fem-seks-tiden. Da seks skrur vi ned volumet og på lyset, og rydder bordene for de ordinære middagsgjestene som om ingen ting har skjedd, forteller Svae.

- Rett og slett en god runde med dagsfylla? 

- Ja, og uten tvil en stigende trend. Vi ser at folk vet hva dette går ut på og vi har ofte fullbooket lørdagene, men det er også mulig med drop-in, sier Svae.

Ute øste regnet ned, men i takt med et stadig fuktigere inneklima var det definitivt lite å utsette på stemningen.
20-ÅRSLAG: Hvilken bedre måte å feire 20-årsdagen og alle rettigheter på, enn med nettopp champagnelunsj? Stian Slette, William Østmoen, Kristoffer Isaksen, Dawod Hayati, Henrik Aaby og Trym Santana lot seg ikke be to ganger.
DANSESHOW: Show de Vida underholdt med tilsammen fire økter med ulike kostymer og koreografi.SABLER CHAMPISEN: Daglig leder Hilde Andersen lar gjestene om ønskelig sable champagnen for litt ekstra show - men under kyndig assistanse.
LES OGSÅ:Bølgen & Moi til Drammen med populært konsept
Powered by Labrador CMS