BUD-MAT: Den app-baserte leveringstjenesten Wolt presenterer statistikken for 2023 for Drammen. Pizza er som alltid populært.

Snappy's, burger og kebab på leverings-toppen i Drammen

Dette er drammensernes leveringsfavoritter, ifølge Wolt.

Publisert Sist oppdatert

NORGE: Nordmenn bestiller mat levert hjem som aldri før, og drammenserne er ingen unntak. Leveringstjenesten Wolt har kikket i statistikken for 2023, og det er ganske klart hva som oftest er å finne i de blå varebagene til Wolt-budene i byen, uttaler leveringstjenesten i en pressemelding.

Drammensernes klare favoritt når digg restaurantmat skal bestilles hjem er den gode gamle hamburgeren. Dagens burgere kommer i mange varianter, med forskjellig typer kjøtt, vegetarvarianter og et utall utvalg av tilbehør. Det skal godt gjøres å ikke finne en hamburger som faller i smak, og Drammen har et godt utvalg av restauranter som leverer gode burgere rett hjem med Wolt.

De fem mest populære matrettene i Drammen er:

1. Hamburger
2. Kebab
3. Pizza
4. Indisk
5. Europeisk

Wolt er ikke overrasket over at burger er det mest populære å få levert hjem. Sammenlignet medresten av landet skiller drammenserne seg ikke vesentlig i favorittmat. Hamburger er også mest populært i de fleste av byene der Wolt er etablert.

– Hamburger ligger på topp i nesten alle de 28 byene i Norge der Wolt leverer rykende fersk mat hjem eller på jobb, så sånn sett skiller Drammen seg ikke mye fra resten av landet. Vi er ikke overrasket over å se at hamburgere er den mest etterspurte retten for hjemlevering her i Drammen, sier Christian Kamhaug, kommunikasjonssjef i Wolt Norge.

Selv om hamburger er den store favoritten, viser listen over de fem mest populære restaurantene i byen større variasjon på kundenes matbord. Her finnes selvsagt burgerfavoritten McDonald’s, men også de lokale favorittene Snappys og Burgerland.

De fem mest populære restaurantene i Drammen er (tilfeldig rekkefølge):

● Snappy’s
● McDonald’s
● Burgerland
● Egon
● Desi grill

– Det er veldig gledelig at vi har flere lokale favoritter blant Topp 5. Snappy’s, Burgerland og Desi Grill som alle tre selger veldig godt hos oss. Med stadig økende etterspørsel etter hjemlevering blant kundene i Drammen, og en variert restaurantflora i byen, fortsetter kundene å oppdage nye gullkorn og få nye favoritter, sier Kamhaug.

Powered by Labrador CMS