NOSTALGITRIPP: Jørgen Eskerud, a.k.a. Ormstunge, på vandring gjennom Drammen.

Hiphop-vandring gjennom Drammen

Den lokale rapartisten Ormstunge er ute med ny musikkvideo hvor han ser tilbake på 33 år som drammensgutt i låta «Treogtredve».

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Nå skal det sies at selve låta ble sluppet i fjor høst, mens videoen ble lansert denne uka. Her blir vi tatt med på en nostalgisk reise gjennom Drammens gater.

- Jeg tenker tilbake på åra som har gått og hva de har inneholdt - på et helt personlig plan. Ville ha denne ut nå av to årsaker - for det første fyller jeg straks 34, og da ville den jo åpenbart føltes litt udatert - selvom budskapet i låta forhåpentligvis står seg i mange år til , sier Jørgen Eskerud som skjuler seg bak artistnavnet Ormstunge.

Han er en del av trioen bak hiphop-gruppa DRM Klikk, men låta «Treogtredve» er et rent soloprosjekt. Beaten er signert Rhino Hansen/Kenneth Mile, kjent fra «Taktløs», mens video også er produsert lokalt av Stian Tandberg.

LES OGSÅ: DRM Klikk ute med ny låt

Albumslipp i høst

Soloproduksjonen er imidlertid ingen utfasing av DRM Klikk, som er aktuelle med nytt album til høsten. Trolig kan vi glede oss til nye videoproduksjoner med Drammen som bakteppe også her. 

- Vi har jobba knallhardt med vårt til nå mest omfattende, og i min bok klart beste, album til nå. Det blir den tredje fullengderen vår. Der har alle gutta også for første gang bidratt med egenproduserte beats, noe som gir plata en helt ny dimensjon. Gamle og forhåpentligvis nye fans kan virkelig glede seg til den, avslører Eskerud. 

2017 blir forøvrig en ny milepæl for Eskerud, som kan markere tiårsjubileum for sin aller første EP - «Alt Suger».

- Så vi får se om det ikke i den sammenheng også er ei ny solo-plate under oppseiling. Den som lever får se, avslutter Eskerud.

LES OGSÅ: Samfunnsaktuelt fra DRM Klikk

Se Ormstunge og DRM Klikk opptre på Bragernesfestivalen 2015 her:

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

Se den nye musikkvideoen ved å klikke på vinduet øverst i saken!
Powered by Labrador CMS