Stemningsfull start på Kulturnatt

Sol, sang og reneste festivalstemningen i Tollbugata - området fra Kings til Strømsø Torg ble omgjort til minifestival med scene og stor uteservering fredag kveld.

Publisert Sist oppdatert

STRØMSØ: En god del hadde allerede møtt opp da første artist, TBA, entret scenen klokka 15.00, og med 22 grader i skyggen og iskald øl i glassene var det intet å utsette på stemningen.

Tollbugata er i anledning Kulturnatt sperret av, og har rigget opp en festivalscene hvor flere artister opptrer gjennom kvelden, mens Frukt&Grønt og Rekord Bar står for servering og rigging på stedet.

I tillegg til utescenen i Tollbugata er det 60 større og mindre gratis kulturarrangementer spredd over hele sentrum, med hovedvekt på Strømsø, denne kvelden, med noe for enhver smak.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">FRISTELSER: </span>Det var nok å leske strupen med for de som tok turen til Tollbugata.</span>
FRISTELSER: Det var nok å leske strupen med for de som tok turen til Tollbugata.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">GATESERVERING: </span>Tollbugata er sperret helt av fredag kveld med en eneste stor uteservering.</span>
GATESERVERING: Tollbugata er sperret helt av fredag kveld med en eneste stor uteservering.

-

Powered by Labrador CMS