Godset-veteranene Herman Stengel og Lars Vilsvik scoret målene mot Brann.
Godset-veteranene Herman Stengel og Lars Vilsvik scoret målene mot Brann.

Avsluttet med seier mot sølvvinneren

Strømsgodset satte punktum for en sterk sesongavslutning med 3-0-seier mot Brann og klatret til en 7. plass på tabellen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Strømsgodset tok imot Brann i 15 kuldegrader på Marienlyst stadion, og mens lite stod på spill for Strømsgodset, stod alt på spill for Brann med tanke på andreplassen og sølv i årets eliteserie.

Det var dermed ingen grunn til å forvente annet enn at Brann kjempet med de hadde, men et formsterkt hjemmelag skulle vise seg å bli både ett og to nummer for store: Etter 1-0 til pause signert Lars Vilsvik, la Godset på til både 2-0 og 3-0 (begge Herman Stengel) før kampen var ferdig, og Godset tok en fortjent seier.

Dermed klatret Godset med sine 42 poeng også forbi Sarpsborg på tabellen, og plasserte seg på en komfortabel 7. plass etter seier i fire av de siste fem kampene.

PS: Viking tapte og Tromsø spilte uavgjort, så Brann fikk fortsatt andreplassen på målforskjell uavhengig av tapet i Drammen. Verdt å ta med seg i en oppsummering er at eks-Godset Amahl Pellegrino satte målrekord i eliteserien, og at Vålerenga må ut i kvalikspill mens Stabæk rykker ned.

Slik ser den ferdigspilte tabellen ut
:

Powered by Labrador CMS