BLIR SJEF PÅ FULLTID: Trener Jarle Finnestrand tar over damesatsingen som ansatt i Strømsgodset fra nyttår.

Godset med kraftigere satsing på damefotballen

Klubben bruker mer ressurser på damelaget, og ansetter trener Jarle Finnestrand på fulltid som sportslig leder samtidig som det etableres J17-lag fra neste sesong i tillegg til A-laget.

Publisert

DRAMMEN: Klubben skal også samarbeide med NFF Buskerud og Drammen Toppidrett om løfte tilbudet til jenter, uttaler Strømsgodset på sine klubbnettsider.

- Betonmast Buskerud-Vestfold forlenger også sin avtale som Hovedsamarbeidspartner for damesatsingen med tre nye år, noe som gir et nødvendig økonomisk fundament, uttaler klubben.

Jarle Finnestrand har vært sentral i etableringen av damesatsingen i SIF sammen med Torkel Knudsen og Erik Kalmo, og går nå inn i et treårig fulltidsengasjement som sportslig og administrativ leder for Strømsgodset Toppfotball Damer.

- Sammen skal vi skape et nytt løft rundt damesatsingen i Strømsgodset, og vi håper dette også vil bidra til at vi utvikler enda flere gode jentemiljøer i distriktet. På sikt vil det øke både rekrutteringen og interessen lokalt, sier Finnestrand.

- Nødvendig

Drammenseren får det overordnede ansvaret for klubbens tre lag, samt oppfølging av samarbeidet med NFF Buskerud, Drammen Toppidrett og breddeklubbene. Han vil også jobbe tett med markedsavdelingen for å øke inntektsstrømmen rundt damesatsingen i Strømsgodset.

- For å kunne videreutvikle og profesjonalisere damesatsingen i klubben er det helt nødvendig å få på plass en administrativ ressurs på heltid. Ellers blir vi bare løpende etter, uttaler daglig leder i Strømsgodset Magne Jordan Nilsen.

Powered by Labrador CMS