Godset sikret viktig bortepoeng - men bommet på straffe

Det endte uavgjort 1-1 mot Odd i Skien 2. pinsedag.

SKIEN: Etter en målløs førsteomgang måtte Strømsgodset gå i garderoben vel vitende om at Herman Stengel brant en straffe.

Etter en omgang hvor Godset hadde skapt de største mulighetene var det hjemmelaget som litt mot spillets gang tok ledelsen 1-0 i det 60. minutt, men Strømsgodset sørget for balanse i regnskapet kun to minutter senere.

Nok en gang var det Marcus Mehnert som sørget for et viktig mål i form av en utlikning som denne gangen betyr at Godset tar med seg ett poeng hjem fra Skien.

Strømsgodset har dermed en seier, ett tap og en uavgjort på de tre siste kampene, og har tatt seg noen små steg oppover tabellen fra de aller nederste lagene. Drammenserne befinner seg nå med sine åtte poeng på en foreløpig 12. plass, to poeng bak nettopp Odd og kun ett poeng bak Rosenborg, men med én kamp mindre spilt.

I neste serierunde venter Haugesund hjemme på Marienlyst 4. juni, men før det skal Strømsgodset ut i 2. cuprunde borte mot Eik Tønsberg på torsdag.