DAGENS HELT: Tobias Gulliksen (18) scoret to og sørget i tillegg for straffe. Konnerud-gutten var nærmest ustoppelig.

Elleville scener da Godset banket Molde 6-0 (!)

Strømsgodset hamret inn tre mål på ti minutter på tampen av første omgang - og la på tre mål til før kampen var ferdig. Det ble en festkveld for historiebøkene på Marienlyst på Halloween.

DRAMMEN: Fred Friday åpnet scoringsballet for Strømsgodet, som åpenbart hadde litt å revansjere etter fadesen borte mot Sandefjord.

For det var et Strømsgodset som med null respekt for et gulljagende Molde, gikk rett i strupen på motstanderen. Det tok litt tid før Godset fikk uttelling - men så kom ketchup-effekten:

I løpet av de siste ti minuttene av første omgang la først Johan Hove og deretter Herman Stengel på til både 2-0 og 3-0 etter at Fred Friday satte 1-0 i det 36. minutt.

Stengel scoret forøvrig det tredje på straffe etter at Tobias Gulliksen ble felt.

KONSTANT TRUSSEL: Tobias Gulliksen regelrett herjet med svimle Molde-spillere, og viser en ekstrem løpskapasitet.
TAKK FOR SIST: Eks-Godset Eirik Ulland Andersen ble rundspilt og fraløpt av offensive Godset.

Molde en mann i minus

I 2. omgang fikk Molde servert et direkte rødt kort ikke mange minuttene etter pause, etter å ha revet ned Fred Friday, og dermed så ikke mulighetene for å snu kampen i Drammen lysere ut.

Strømgodset fortsatte å dominere spillet, men i likhet med første omgang var det først i sluttminuttene at det løsnet for alvor.

MÅTTE STOPPES ULOVLIG: Kristoffer Tokstad feide gjennom Molde-forsvaret gjentatte ganger.

Tobias Gulliksen ble kampens store spiller - etter å ha skaffet straffe i 1. omgang punkterte Konnerud-gutten alt håp fullstendig med 4-0 i det 76. minutt.

Gulliksen satte dessuten 6-0 på overtid med en lekker skruball i lengste hjørne, etter at Kristoffer Tokstad hadde scoret Strømsgodsets femte mål i det 90. minutt.

6-0 over Molde? Om mulig en enda større prestasjon enn 6-1 over B-laget til Roma...

Håndsrekning til Glimt

Molde har nå to strake tap på rad, og ser ut til å være hektet av i gullkampen mot Bodø/Glimt - som har vunnet sine to siste etter uavgjort-kampen i Drammen forrige helg.

Godset på sin side har med trepoengeren søndag klatrer forbi Haugesund til en 8. plass på tabellen. Mjøndalen er fortsatt med i spillet om kvalikplassen etter å ha hentet inn to baklengs til uavgjort 2-2 mot Odd, men Stabæk vant og ligger nå to poeng foran bruntrøyene.