Finn Egil Holm ny styreleder i Strømsgodset

Ann Sire Fjerdingstad fratrer som styreleder i Strømsgodset Toppfotball etter eget ønske. På tirsdagens årsmøte ble Finn Egil Holm valgt inn som ny styreleder for de neste to årene.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det opplyser Strømsgodset på sine hjemmesider tirsdag kveld etter årsmøte i klubben.

På ekstraordinært årsmøte i juni 2021 ble Ann Sire Fjerdingstad klappet inn som ny styreleder i Strømsgodset Toppfotball. Etter en opprivende og krevende varslingssak for klubben, gikk Fjerdingstad i spissen for et helt nytt styre. Deres aller første oppgave var å samle Strømsgodset og tilføre stabilitet, samt gå i gang med en økonomisk snuoperasjon sammen med klubbledelse og administrasjon.

To og et halvt år senere er Strømsgodset på et bedre sted, både sportslig og økonomisk, og Ann Sire Fjerdingstad mener derfor er tidspunktet er riktig for å tre av, uttaler klubben.

- I 10 år hadde jeg verdens beste jobb, som ordfører i Øvre Eiker, hvor innbyggerne var med på å styre kalenderen min. Deretter ble det fire år med diverse styreverv, blant annet her i Strømsgodset. Fremover ønsker jeg selv å bestemme hvordan min kalender skal se ut, men jeg kommer selvfølgelig til å fortsette å følge Godset tett som engasjert supporter, sier Fjerdingstad.

Viktig med kontinuitet

- Nå som Strømsgodset er på rett vei, er det riktig å overlate stafettpinnen videre til Finn Egil. Jeg er veldig glad for at han har takket ja til å bli ny styreleder, slik at vi opprettholder kontinuitet i styret og fortsette på samme spor. Det er viktig for meg, sier hun videre.

Ann Sire Fjerdingstad mener styret har jobbet konstruktivt sammen gjennom en krevende periode for klubben. Økonomien har i perioder vært meget presset, men man har jobbet seg gjennom utfordringene, skriver Strømsgodset.

- Jeg vil også takke administrasjonen for godt samarbeid, og berømme den innsatsen de har lagt ned for å snu en negativ trend. Det har krevd mye av mange i klubben, og jeg er stolt over at Strømsgodset nå igjen kan bygge for en spennende fremtid, sier Fjerdingstad.

- På vegne av styret vil jeg takke Ann for den innsatsen hun har lagt ned for klubben gjennom disse to og et halvt årene. Hun har et stort blått hjerte, og har bidratt til å samle klubben i utfordrende tid, sier Finn Egil Holm.

Han har vært en del av styret siden juni 2021, de siste to årene som nestleder. Tidligere har Holm også vært både styremedlem og styreleder i Strømsgodset Fotball AS. Han har med andre ord god bransjeerfaring og inngående kjennskap til klubbdrift.

Takker for tilliten

- Jeg takker valgkomiteen for innstillingen og medlemmene for tilliten. Jeg har et sterkt engasjement for denne klubben, og ser frem til å bygge videre på det gode arbeidet som er gjort her de siste årene, sammen med resten av styret, klubbledelse, administrasjon og sport.

- Vi har fått på plass nødvendig stabilitet i klubben, og en sterkere økonomisk plattform, etter noen tøffe år. Det gjør at vi i enda større grad kan være mer i forkant på våre beslutninger, og jobbe strategisk med en langsiktig tidshorisont, sier den nye styrelederen.

Finn Egil Holm har sitt daglige virke som Generalsekretær og stabssjef i FrP, og har tidligere vært direktør for strategi- og samfunnskontakt i Vestre Viken helseforetak, fylkesdirektør i Vestfold fylkeskommune og assisterende rådmann i Drammen kommune.

Kine Skårdal Kleven ble valgt inn som nytt styremedlem på tirsdagens årsmøte. Hun jobber som kommunikasjonssjef i Norge for det globale legemiddelselskapet Sanofi. Kleven har tidligere vært styremedlem i GodsetUnionen, og har også fungert som supporterkoordinator for Strømsgodset.

Styret i Strømsgodset Toppfotball i 2024:

Finn Egil Holm (leder - 2 år)Egil Meland, ikke på valg - 1 år, Christian Stråle, ikke på valg - 1 år, Ragnhild Ask Connell, gjenvalg - 2 år, Martin Ramfjord, gjenvalg - 2 årKim André Madsen, gjenvalg - 2 år, Kine Skårdal Kleven, ny - 1 år

Powered by Labrador CMS