Fire spillere ferdig i Godset

Kristoffer Tokstad (31), Fred Friday (27), Niklas Gunnarsson (31)0 og Aleksander Stenseth (22) forlater klubben etter sesongen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Alle er på utgående kontrakter, men det er ikke kjent hvorvidt spillerne har fått seg ny arbeidsgiver.

- Kvartetten har alle kontrakt ut inneværende sesong, og etter samtaler med de nevnte spillerne er det bestemt at disse avtalene ikke forlenges, uttaler Strømsgodset på sine nettsider.

- Når det gjelder Morten Sætra, Sondre Fosnæss Hanssen og Fabian Holst-Larsen, som også er på utgående kontrakt, er vi for tiden i dialog om forlengelse av deres kontrakter, opplyser klubben.

Hvorfor flere sentrale spillere ikke tilbys noe kontrakter er foreløpig ikke kjent.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">FRED ER FERDIG:</span> Etter to sesonger og 14 scoringer er den godt likte kraftspissen ferdig i Godset-drakta.</span>
FRED ER FERDIG: Etter to sesonger og 14 scoringer er den godt likte kraftspissen ferdig i Godset-drakta.

Takkes av i pausen

Kristoffer Tokstad forlater Strømsgodset etter seks og et halvt år i klubben. Kantspilleren med 158 kamper for klubben takkes av i pausen under kveldens serieavslutning mot Bodø/Glimt.

31-åringen uttaler at han har trivdes veldig godt i tiden i Strømsgodset.


- Den siste uka, der jeg har pakket med meg tingene mine, min siste trening med laget i går, og siste kamp på Marienlyst i dag... Man kjenner jo at det er litt spesielt. Det kjennes veldig rart at dette er den siste dagen. Godset betyr veldig mye for meg, uttaler han til Godset.no.

Det er imidlertid ingen ting som tilsier at 31-åringen fra Romerike har planer om å legge opp.

- Jeg har rett og slett opplevd veldig mye forskjellig i løpet av tiden min her. Det har vært mange opp- og nedturer, og det har virkelig vært noen minnerike år. Jeg er ordentlig stolt over å ha vært Strømsgodset-spiller, og har vært stolt hver gang jeg har gått ut på banen med drakta på, uttaler Tokstad.

Lørdag ble det klart at trenerduoen Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen slutter i jobben.

Powered by Labrador CMS