MATCHVINNER: Strømsgodsets Logi Thomassen sørget for 1-0 på Marienlyst,

Godset halte i land seieren hjemme mot Rosenborg

Tok sin første trepoenger i serieåpningen på hjemmebane.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Etter 4-0-tap borte mot Molde i første seriekamp måtte Strømsgodset nå løfte seg og prestere. Og i en relativt sjansefattig affære greide Strømgodset å holde nullen - samtidig som Logi Thomasson ble matchvinner med langskudd i 2. omgang etter en jevnspilt kamp før hvilen.

Etter Godset-scoringen i det 60. minutt ble det imidlertid en nervepirrende affære for de 6.206 fremmøtte på Marienlyst - begrepet «ri av stormen» har sjelden passet bedre etter det som ble total RBK-dominans den siste halvtimen.

Med mange avbrudd i spillet var Strømsgodset knapt over på RBKs banehalvdel, og bortelaget malte opp det ene angrepet etter det andre. Godset greide imidlertid å berge nullen etter heroisk innsats (og litt flaks) foran eget mål, selvom Rosenborg var uhyre nære utlikning ved flere anledninger. 

Kontringsvillig Godset

Kampen under ett bar preg av et ballbesittende RBK, mens Godset satser mer på kontringer, hvilket også resulterte i islandsk mål.

 – Det var en fantastisk fin scoring. Logi har mye målpoeng i seg. Det var ikke hans beste match, men målet var fint, oppsummerte Godset-trener Jørgen Isnes overfor TV2 etter kampen.

Neste match for Strømsgodset er første runde i cupen borte mot Hallingdal tirsdag. Deretter er neste seriekamp mot nyopprykkede KFUM, først neste tirsdag, 16. april. Det innebærer også et gjensyn med gamleklubben til SIF-trener Jørgen Isnen, som kom fra samme rolle i Oslo-laget før signerte for Strømgodet.

MYE BORTESUPPORTERE: Mange RBK-fans hadde tatt turen til Drammen i vårsola, men måtte gå skuffet hjem.
Strømsgodsets avdøde Mounir Hamoud ble hedret med ett minutts stillhet før kampen.
Godset-kaptein Gustav Valsvik var sentral i et defensivt solid Strømsgodset.
Powered by Labrador CMS