Godset med 4-0-tap i serieåpningen

Strømgodset åpnet lovende, men raknet i 2. omgang på bortebane mot Molde.

DRAMMEN/MOLDE: Strømsgodset fikk en tøff åpning i årets eliteserie, og med litt uflaks og sjansesløsing for bortelaget endte det hele 4-0 til Molde.

Hjemmelaget tok ledelsen etter 25 minutters spill, men Strømsgodet burde utliknet ti minutter senere ved Eirik Ulland Andersen på en kjempesjanse. Lagene gikk til pause med uavgjort etter en noenlunde jevnspilt førsteomgang, før hjemmelaget fikk straffe i det 50. minutt etter en VAR-episode.

Molde doblet dermed ledelsen til 2-0, før de la på til 3-0 kvarteret før slutt. Strømsgodset fortsatte imidlertid å presse på for redusering og skapte flere muligheter på tampen, men isteden var det hjemmelaget som la på til 4-0 like før full tid.

Strømsgodset står dermed med null poeng før første hjemmekamp mot Rosenborg neste helg.