Godset med storseier

Strømsgodset tok sin første seier på fem kamper etter 4-1 mot tabelljumbo Kristiansund på Marienlyst.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: 5.000 tilskuere på Gamle Gress fikk med andre ord valuta for pengene, og kunne se et Strømsgodset som tidlig tok føringen etter å ha vært langt under pari de siste kampene.

Allerede etter 14 minutter satte Johan Hove sin niende scoring for sesongen. Med både Fred Friday og Jonatan Braut Brunes på topp fra start var det et angrepsvillig Strømgodset som satte sitt preg på kampen, men det var kaptein og forsvarsklippe Gustav Valsvik som skulle sette den neste scoringen - for tredje kamp på rad!

Lagene gikk til pause på 2-0, men flere mål lå i lufta på Marienlyst. Og også i andre omgang var det Johan Hove som var førstemann til mål etter 67 minutter, og kunne bokføre sitt tiende mål for sesongen.

I STORFORM: Johan Hove ble dagens SIF-gutt med to scoringer.

Etter 77 minutter satte Fred Friday spikeren i kista med 4-0, mens spisskollega Jonatan Braut Brunes fortsatt mangler sitt første Godset-mål.

Bortelaget fikk et trøstemål i sluttminuttene på straffe, og reduserte til 4-1. Godset var imidlertid aldri truet av gjestene fra Kristiansund, og har forhåpentligvis fått seg en selvtillitboost før de skal møte formsterke Vålerenga borte i neste seriekamp 1. oktober.

Tabellmessig kan Godset nå notere seg 32 poeng og ligger fortsatt midt på tabellen: