Godset raknet fullstendig

Lå under 2-1 til pause - endte 5-1 etter totalkollaps mot Odd i Skien.

SKIEN: Det var hjemmelagt som tok føringen på Skagerrak Arena med både 1-0 og 2-0, før Jonathan Braut Brunes reduserte til 2-1 og lagene gikk til pause.

På dette tidspunktet var det fortsatt en åpen kamp, men Odd var på hugget i Skien og trengte bare to minutter etter hvilen på å øke forspranget.

Strømsgodset fremstod ikke som noen stor trussel, og istedenfor å redusere ydmykelsen skulle drammenserne slippe inn både 4-1 og 5-1 i løpet av fem minutter for slutt.

Den allerede stygge formkurven til Godset ser med andre ord ikke spesielt oppløftende ut for Bodø/Glimt kommer på besøk til Marienlyst i siste serierunde neste helg.

Godset er sikret mot nedrykk, men dagens eliteserietabell er ikke hyggelig lesning etter bare én seier på de siste 14 kampene: