MARCUS MEHNERT: 25-åringen kommer fra Ranheim men er opprinnelig fra Asker. Han får draktnummer 77.
MARCUS MEHNERT: 25-åringen kommer fra Ranheim men er opprinnelig fra Asker. Han får draktnummer 77.

Marcus (25) er Strømsgodsets nye angrepsvåpen

Har vært på radaren til Strømsgodset i fem år.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Tirsdag gjennomførte spissen medisinsk test på Marienlyst, før han signerte kontrakt som varer fem til sommeren 2026.

- Det føles veldig godt å sitte her nå. Med en gang jeg hørte om interessen fra Strømsgodset var det hit jeg ville. Godset er en spennende og stor klubb med fantastiske supportere som alltid har appellert til meg, uttaler Asker-gutten til Godset.no.

I Ranheim har han scoret 26 mål på 64 kamper de siste to sesongene. Men Mehnert har også fortid i Brann, Nest-Sotra, Asker og Stabæk. Han skal ha vært på radaren til Godset siden han spilte i Asker for fem år siden.

Opprinnelig er han fra Hvalstad, og etter fire år i Bergen og Trondheim er det litt som å komme hjem når Marcus nå gjør drammenser og Strømsgodset-spiller av seg, skriver klubben på sine hjemmesider.

- Jeg har tro på at jeg kan få bidratt med mine styrker her, og kan utvikle meg som spiller samtidig som jeg får være med å utvikle Strømsgodset. Jeg gleder meg veldig, fortsetter 25-åringen.

Ifølge leder for spillerlogistikk Jostein Flo, vil Mehnert passe godt inn i laget.

- Han har fine ferdigheter, er både en avslutter og en tilrettelegger. Han er i tillegg en hardtarbeidende og en seriøs fotballspiller, sier Flo.

Powered by Labrador CMS