MÅTTE STÅ SKOLERETT: Supporterne etterlot liten tvil om hva de mente om spillernes innsats mot Strømsgodset. En håndfull spillere gikk faktisk bort og tok kjeften mange mente dem fortjente, mens resten av laget gikk rett i dusjen.

Molde-spillerne hudflettet av egen fans etter ydmykelsen

6-0 i sekken for gulljagende moldenserne fikk det til å koke over for fansen. Spillerne ble skjelt ut etter noter på Marienlyst etter katastroferesultatet.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det var lenge dørgende stille fra gjengen med fremmøtte bortesupportere etter hvert som målene haglet inn i Molde-buret. Men da målvakt Andreas Linde hadde plukket den sjette ballen ut av nota på overtid gikk rullgardina fullstendig ned.

Det regelrett haglet med ukvemsord som ikke egner seg å gjengi skriftlig fra rasende Molde-fans - som med kroppspråket etterlot liten tvil om hva de ønsket:

Molde-spillernes forklaring, her og nå - alternativt hodene på et fat - kunne det også se ut som.

Moldes Ola Brynhildsen forsøkte å sette ord på skrekkforestillingen utenfor stadion etter dusjen overfor VG:

– Det er flaut rett og slett. Det skal ikke skje. Vi bare beklage for fansen det som skjer. Det er ikke akseptabelt.

Molde-trener Erling Moe hadde følgende oppsummering overfor avisa:

- I dag er det mye rart. Katastrofe. Vi skal ikke skylde på enkeltindivider. Vi skal ikke peke på enkeltspillere etter en slik forestilling. Også jeg har skyld. Vi er skrekkelige for å si det rett ut, sa Molde-treneren til VG.

- Godset var gode, men vi gjør det etter hvert lett for dem. Nå må vi bare se på oss selv, se oss selv i speilet og prøve å sette sammen noe til neste helg, sa Molde-treneren - vel vitende om at sjansen på seriegullet henger i en syltynn tråd.

Powered by Labrador CMS