Tidligere Lyon-spiller Emmanuel Danso (21) har signert en kontrakt på to og et halvt år.
Tidligere Lyon-spiller Emmanuel Danso (21) har signert en kontrakt på to og et halvt år.

Nok en nysignering for Godset

Godset har offentliggjort sin andre nye spillersignering sent onsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: 21-åringen har allerede deltatt på treninger med Strømsgodset, og har prestert såpass godt at klubben valgte å tilby han kontakt ut 2024.

Midtbanespilleren, opprinnelig fra Ghana, har tre og halvt år bak seg i systemet til den franske storklubben Lyon.

- Her hadde han sin kamphverdag med B-laget, mens han i perioden før koronaviruset slo til trente jevnlig med A-laget. Da måtte, slik vi også fikk kjenne her, gruppene trene separat, og Danso mistet sin treningshverdag med A-laget, opplyser Strømsgodset på sine klubbnettsider.

Da kontrakten hans gikk ut i sommer har han fått flere tilbud fra andre klubber før valget falt på Strømsgodset.

- Som ung ghaneser kjenner han til tidligere SIF-helter som Mohammed Abu, Nana Boateng og Adam Larsen Kwarasey - også hjelper det godt på at hans gode venn Ernest Boahene allerede er i klubben. Etter gode referanser har han blitt overbevist om at Strømsgodset er riktig klubb for han, opplyser Strømsgodset.

Danso får draktnummer 20 - så gjenstår det å se om Danso får Godset-fansen til å danse disko.

- Danso er en spennende midtbanespiller med god fremdrift i pasningsspillet sitt. Han er rolig og klok med ball i beina, og passer godt inn i vår spillestil. Vi er godt fornøyde med å få han på plass, og gleder oss til å følge utviklingen hans fremover, sier leder for sport og spillerlogistikk, Jostein Flo.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">NY DUO:</span> Jostein Flo sammen med henholdsvis Jonatan Braut Brunes og Emmanuel Danso på Marienlyst onsdag.</span>
NY DUO: Jostein Flo sammen med henholdsvis Jonatan Braut Brunes og Emmanuel Danso på Marienlyst onsdag.

-

Powered by Labrador CMS