MÅLTEFT: 18-åringen har ofte vært en konstant trussel for motstandernes forsvar.
MÅLTEFT: 18-åringen har ofte vært en konstant trussel for motstandernes forsvar.

Sikret kontrakt med super-talentet ut 2024

Strømsgodsets kanskje aller største talent, 18 år gamle Tobias Fjell Gulliksen fra Konnerud, har forlenget avtalen med klubben etter en imponerende sesong i eliteserien.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Drammensgutten, som akkurat har blitt myndig, har ifølge Strømsgodset tatt store steg det siste halvåret, og fått sitt definitive gjennombrudd på øverste nivå i norsk fotball.

Det har derfor vært viktig for klubben å forlenge kontrakten med angriperen. Og for hovedpersonen selv, var det helt naturlig å signere en langtidskontrakt.

- Jeg har veldig lyst til å bli værende i Strømsgodset en stund til og gi noe tilbake til klubben. Det er det viktigste etter den tilliten som Godset og trenerteamet har vist meg. Den perioden her har vært helt fantastisk. Nå er det bare å fortsette å utvikle seg videre, sier Gulliksen til klubbnettstedet Godset.no.

Midtbanetalentet forteller at han stortrives i klubben, og det synes også på banen hvor han i sommer har spilt seg en fast plass på laget.

Ifølge Strømsgodset, med elleve kamper fra start - og to scoringer i målprotokollen. Etter at han debuterte på A-laget i fjor har han også kommet med på G18-landslaget.

- Tobias har tatt store steg i år og prestert på et høyt nivå til å være så ung. Vi er utrolig glade for å få på plass denne forlengelsen, slik at Tobias nå får ro og langsiktighet til å fortsette den fine utviklingen her i Strømsgodset. Tobias går en lys fremtid i møte og vi skal hjelpe han på veien, sier leder for sport og spillerlogistikk i SIF, Jostein Flo.

Hovedtrener Håkon Wibe Lund har følgende attest om Konnerud-gutten.

- Tobias er kvikk, offensiv og leken med ball. I tillegg jobber han knallhardt for å vinne den tilbake. Han er alltid i godt og smittende humør, han er en modig og ekte gutt, sier Wibe-Lund.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Pappa Knut Anders Gulliksen (t.v.) var også på plass da junior forlenget kontrakten med Strømsgodset og Jostein Flo mandag.</span>
Pappa Knut Anders Gulliksen (t.v.) var også på plass da junior forlenget kontrakten med Strømsgodset og Jostein Flo mandag.
Powered by Labrador CMS