Sløste bort poengene på hjemmebane

Et ineffektivt Strømsgodset tapte 0-1 hjemme mot Hamkam i en kamp mange forventet skulle bli den 4. trepoengeren på rad.

DRAMMEN: Det var et Strømsgodset som på mange måter skilte seg fra det laget som har vært i flytsonen med tre seiere på rad, som de 4.300 publikummerne fikk se i høstkulda på Marienlyst.

En første omgang som rett og slett manglet litt gnist fra hjemmelaget ebbet ut til 0-0, til tross for at Strømsgodset virket å ha overtaket. I andre omgang hadde Godset skrudd opp gassen flere hakk, men det skulle bli Hamkam som utnyttet rot i Godset-forsvaret og en retur fra landslagsaktuelle Viljar Myhra.

Gjestene tok godt vare på den muligheten, og flere mål skulle det ikke bli til tross for relativt stort press fra Strømsgodset den siste halvtimen uten at man greide å omsette målsjanser til mål.

Dermed blir Godset stående på stedet hvil på tabellen, med en mager trøst at også Rosenborg tapte og dermed ikke passerte drammenserne på tabellen. Neste runde møtes imidlertid nettopp Godset og RBK til dyst for å gjøre opp om 8. plassen på tabellen når SIF reiser til Lerkendal.