Senterleder Ann Mari Nordby fra Akropolis i Lier og eier Tom Erik Oksholm.

Akropolis markerer 30 år med trenings­studioer i Drammen

Har hatt tusenvis av ukentlige brukere - nå feires jubileet med gratis trening og flashback til 90-tallet.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Akropolis i Drammen så dagens lys 1. august 1993.

- Sportsclub Akropolis var allerede fra starten i 1993 en stor aktør innen trening i Drammen og mange har vært innom stedet i kortere eller lengre perioder. På det meste var det nærmere 9.000 som ukentlig brukte sentrene på Åssiden, Marienlyst og i Lier, forteller markedsansvarlig Kathrine Grønstein i Akropolis til DRM24.

Gjennom 30 år har drammensere støttet oppunder den lokale aktøren og Akropolis er derfor fortsatt en aktuell aktør på markedet. Fra og med neste uke tilbyr kjeden to ukers gratis trening til alle for å feire jubileet - og tar kundene tilbake til 90-tallet i form av tema og treningsmote.

- Det blir litt 90-tallsmote på instruktørene, musikk og treningsformer som aerobic og så videre. Kundene er naturligvis også velkommen til å hente fram 90-talls klær fra skapet, sier Grønstein til DRM24

Hun forteller at Akropolis er stolt av å kunngjøre 30 år eksistens, 30 års samarbeid og lojalitet fra kunder, ansatte, leverandører og samarbeidspartnere.

- Det er på grunn av disse relasjonene at Sportsclub Akropolis er områdets største leverandør av treningsglede, sier Grønstein.

Powered by Labrador CMS