Drammen med brakseier - Solberg-tap mot Ready

Drammen Bandy stod for sesongens hittil største seier med hele 13-2 mot nyopprykkede Øvrevoll Hosle. Samtidig måtte Solberg måtte avgi poeng for første gang med 3-1-tap for Ready på bortebane i 3. serierunde.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Drammen Bandy og Stabæk er dermed de to eneste lagene som fortsatt er ubeseiret etter tre serierunder. Mens Drammen Bandy var totalt overlegne på bortebane, kunne ikke det samme sies om Solberg på Gressbanen mot Ready.

Det var en jevnspilt kamp hvor lagene fulgte hverandre tett, og på 2-1 til hjemmelaget mot slutten av kampen hadde Solberg først et skudd i stolpen, før Ready istedenfor la på til 3-1 - og dermed fikk sesongens første seier.

Mjøndalen på sin side spilte hjemmekamp mot Røa søndag, men måtte flytte kampen fra Vassenga til Solbergbanen som følge av tekniske problemer med en ismaskin. En jevn affære endte til slutt med 5-4-seier til Mjøndalen, som nå har tatt sin andre strake seier og er 'a poeng med både Solberg og Ullevaal, som forøvrig slo Sarpsborg på bortebane (!).

Både Sarpsborg og Ready som er tippet som gullkandidater har dermed fortsatt bare to poeng i årets eliteserie - og det ser virkelig ut til å kunne bli en jevn sesong på øvre halvdel av tabellen:

Powered by Labrador CMS