DAGENS MANN: Drammen-veteran Even Thiseth banket inn de to første scoringene for hjemmelaget.

Drammen slo tilbake i nytt thrilleroppgjør

Spenningen lever i beste velgående mellom Solberg og Drammen etter 2-2 i kamper før den siste og avgjørende kvartfinalen i NM-sluttspillet.

KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE KAMPEN I REPRISE!

DRAMMEN: Drammen fikk revansje på hjemmebane i en ny og jevnspilt kamp Marienlyst mandag kveld.

Solberg var det dominerende laget spillemessig og hadde mye ball, mens Drammen var dødelige effektive på kontringer og de sjansene de skapte, og forsvarte seg meget bra mot gjestene. Drammen satte den første scoringen, mens Solberg kom tilbake i 2. omgang og ledet 3-2. Det var høydramatiske sluttminutter på 3-3, og det avgjørende målet kom ikke før to minutter på overtid i favør hjemmelaget.

Kampen endte til slutt 4-3 etter at Solberg vant 5-3 i forrige oppgjør på Solbergbanen lørdag.

Solberg hadde med andre ord muligheten til å avgjøre det hele med ny seier, mens det for Drammen var vinn eller forsvinn. Med like mange seire blir semifinalebilletten nå avgjort på Solbergbanen onsdag.

PS: Mjøndalen tok også sine andre strake kvartfinaleseier mot Ullevaal (5-2) mandag, og skal spille femte og avgjørende kamp hjemme på Vassenga onsdag.

KAMPFAKTA: Drammen – Solberg 4-3 (2-2)

1-0: Even Thiseth (Aslak Vannebo)
1-1: Kristian Hagen (Eirik Bø Johnsen)
2-1: Even Thiseth (Mathias Farnes)
2-2: Emil Gulbrandsen (Christopher Nålby)
2-3: Eirik Bø Johnsen
3-3: Aslak Vannebo (Marius Mørch Andersen)
4-3: Marius Mørch Andersen (Aslak Vannebo)