Drammen tapte jevnspilt kamp mot Stabæk

Etter to seiere på Plassen i Bærum tidligere i vinter gikk Drammen på et 8-6-tap for semifinalemotstanderen.

DRAMMEN/BÆRUM: Det innebærer at stillingen står 2-1 til Stabæk etter beste av fem kamper før fredagens hjemmeoppgjør mot Bærumslaget.

De to forrige oppgjørene endte 4-3 til Stabæk og 7-5 til Drammen.

Onsdag kveld var det Drammen som scoret det første målet, før Stabæk etter hvert dro ifra og tidlig i 2. omgang ledet hele 7-2. Men Drammen slo tilbake og startet opphentingen med tre mål på 20 minutter. Spenningen var dermed tilbake i kampen med 7-5 og ti minutter igjen å spille. Stabæk greide imidlertid å holde gjestene på avstand og vant til slutt 8-6.

Det betyr at Drammen er nødt for å vinne hjemmekampen mot Stabæk fredag - da er det vinn eller forsvinn i NM-sluttspillet.