SVØMMETUR: Her er det Drammen Bandy's Maja Muri som får et ublidt møte med den klissvåte kunstisen på Marienlyst. Våtdrakt og svømmeføtter til neste kamp?
SVØMMETUR: Her er det Drammen Bandy's Maja Muri som får et ublidt møte med den klissvåte kunstisen på Marienlyst. Våtdrakt og svømmeføtter til neste kamp?

Drammens bandyjenter fikk kalddusj av Stabæk

Bærumsdamene stjal med seg alle poengene i en jevnspilt og spennende kamp i bandyens eliteserie for damer.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det var hjemmelaget som tok føringen på Marienlyst, og imponerte i en første omgang hvor bortelaget fikk en 2-2-utlikning rett før pause.

Det har vært stor utvikling i dameserien de siste årene, og konkurransen blant de øverste lagene er hard. Nå har også fjorårets tabelljumbo Solberg meldt seg på i toppstriden med Drammen, Stabæk og Ready som de antatt sterkeste lagene.

Og oppgjøret i regnvær og varmegrader på Marienlyst ble like jevnspilt og spennende som det ble vått. Til slutt trakk imidlertid bortelaget det lengste strået og stakk av med alle poengene etter en knepen 4-3-seier mot et hardarbeidende drammenslag - som burde fått bedre uttelling for innsatsen.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Drammens raske landslagsspiller Andrine Høydahl skapte problemer for Stabækforsvaret, som måtte ta ulovlige midler i bruk for å stoppe hurtigtoget fra Sande.</span>
Drammens raske landslagsspiller Andrine Høydahl skapte problemer for Stabækforsvaret, som måtte ta ulovlige midler i bruk for å stoppe hurtigtoget fra Sande.
<span class="italic" data-lab-italic_desktop="italic">Maja Muri i «svevet» før hun havnet i vannet med et plask etter ufin behandling fra Stabæk.</span>
Maja Muri i «svevet» før hun havnet i vannet med et plask etter ufin behandling fra Stabæk.

Maktdemonstrasjon fra Solberg

Solberg-damene spilte også kamp på hjemmebane tirsdag kveld, og feide Ullevaal av banen med imponerende 11-1. Laget har med tidligere Solberg-kaptein Petter Moen som ny hovedtrener tatt flere syvmilssteg etter fjorårssesongen, hvor de ikke vant en eneste kamp, og slo også overraskende Drammen på bortebane tidligere i desember.

SSK har forøvrig tapt mot henholdsvis Ready (0-2) og Stabæk (9-2), mens Drammen har en sterk borteseier mot Høvik (0-3) og tap for Ready (5-2). Stabæk topper foreløpig tabellen foran Ready, Solberg og Drammen.

Har du lyst til å se drammensdamene i aksjon, så har du muligheten allerede førstkommende torsdag, da laget tar imot NTNUI fra Trondheim hjemme på Marienlyst klokken 20.00. Det er gratis inngang for publikum, og speaker Rune Jahnsen sørger for en førsteklasses lydkulisse og oppdateringer underveis i oppgjøret.

Solbergdamene spiller sin neste kamp først 3. januar, da er det Høvik som kommer på besøk til Solbergbanen.

SE SOLBERG-ULLEVAAL I OPPTAK HER:

Powered by Labrador CMS