HÅNDGEMENG: Flere spillere gikk i bakken under tumultene før dommerne fikk gjenopprettet ro og orden.

Kaostilstander og tre røde kort på overtid mellom Drammen og Røa

Etter en overraskende tett og jevn kamp kokte det over for flere av spillerne på overtid i den første kvartfinalen i årets sluttspill på Marienlyst. Drammen vant, Solberg tapte - og Mjøndalen stod før kveldens største overraskelse.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: På forhånd var det knyttet størst spenning til kvartfinalen mellom Solberg og Ready som det antatt jevneste oppgjøret. Etter en noenlunde jevnspilt førsteomgang borte på Gressbanen ble det imidlertid til slutt et 6-2-tap for Solberg. 

Bedre gikk for Mjøndalen, som imponerte nok en gang mot Sarpsborg og greide bragden å slå fjorårets seriemester 2-1 på bortebane.

Etter 1-1 til full tid måtte det ekstraomganger til for å avgjøre oppgjøret, hvor Nikita Veshchagin ble matchvinner etter scoring av landsmannen Alexander Serov i det 81. minutt. Det betyr at bruntrøyene tok først stikk av tre kvartfinaler, og det ligger med andre ord an til et fyrverkeri av en kamp når Sarpsborg besøker Vassenga i returoppgjøret fredag.

Røa rystet Drammen

I Drammen mellom seriemesteren på hjemmebane og Røa på 8. plass i serien ble det imidlertid overraskende jevnt. Oslo-laget kom muligens med et lite forvarsel etter 4-2 mot Drammen i siste seriekamp, og denne gangen var det laget fra Bogstad som tok føringen i kampen. Til pause stod det uavgjort 1-1, før Røa overrasket igjen og tok føringen 2-1 på Marienlyst.

Midtveis i 2. omgang tok Drammen for første gang ledelsen i kampen etter to kjappe scoringer og 3-2, uten at det ble flere mål den siste halvtimen. Halvannet minutt på overtid da kampen var sekunder unna ferdigspilt oppstod det imidlertid kaotiske scener på midtbanen etter at Drammens Simen Nordahl gikk hardt inn i en takling og en Røa-spillere falt over vantet.

Slåssing og røde kort

Situasjonen ville trolig vanligvis ført til et frislag, men ble deretter slått i bakken med kølla av en annen Røa-spiller - som brukte samme fremgangsmåte på neste Drammen-spiller som kom til situasjonen.

Etter fullstendig kaos og basketak på stedet fikk dommerne etter hvert gjenopprettet orden - og delte ut tilsammen tre røde kort, hvorav to av kortene ble tildelt Drammens Simen Nordahl og Mathias Farnes


Hva som skjedde under tumultene var vanskelig å se, og hva konkret som utløste de røde kortene til Drammen-spillerne er derfor noe uklart.

Uansett, Drammen vant kampen, men må trolig forberede seg på et tøft borteoppgjør mot et stadig mer imponerende Røa-lag i neste kvartfinale.

Se Drammen - Røa i reprise:

Se Ready-Solberg i reprise:

Powered by Labrador CMS