TØFFE TAK: Det ble som vanlig full fart og harde dueller, her er det Stabæks Fredrik Randsborg som får seg en trøkk.

Målrikt toppoppgjør mot Stabæk

Solberg ledet 3-0 etter 10 minutter, før hjemmelaget snudde til 5-3 ti minutter ut i 2. omgang. En fartsfyllt og underholdende kamp som bølget frem og tilbake endte til slutt uavgjort 8-8 i nest siste serierunde.

KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE KAMPEN I REPRISE!

BÆRUM: Solberg gjentok sjokkåpningen fra lokalderbyet mot Drammen fredag, men Stabæk fikk etter hvert samlet seg og sørget for balanse i regnskapet før pause.

Etter pause var det Stabæk som sjokkåpnet, og ledet 5-3 etter få minutter. Resten av omgangen ble en tempofullt og nervepirrende kamp hvor hjemmelaget lå hakket foran gjestene på Stabekkbanen, og spillet bølget frem og tilbake.

Stabæk ledet 8-6 med 20 minutter igjen å spille, men en heftig innspurt fra Solberg sørget for 8-8 få minutter før slutt - og et uvanlig målrikt oppgjør mellom de to erkerivalene.

Begge lagene tok dermed med seg et viktig poeng inn i serieinnspurten, Solberg med ett poengs forsprang på Mjøndalen i kampen om 3. plassen før siste serierunde onsdag.

Da venter Ullevaal borte for Solberg, mens Mjøndalen tar imot Skeid på hjemmebane. Bærum og Ready skal gjøre opp om seriegullet med innbyrdes oppgjør seg imellom på Stabækkbanen.

PS: Drammen slo Ullern 10-4 og Mjøndalen Ullevaal 5-1 søndag.