Mjøndalen imponerte igjen - uavgjort borte mot Sarpsborg

Mjøndalen er i ferd med å få en pang-avslutning på årets sesong - fredag kveld stjal de poeng borte mot regjerende seriemester Sarpsborg etter uavgjort 6-6.

Publisert Sist oppdatert

SARPSBORG: Bortekampen var antatt en av årets tøffeste for Mjøndalen, men etter 6-5-seieren over Stabæk nylig er det meste mulig.

Og etter en rufsete start på sesongen har bruntrøyene vist at de nå er å regne med etter flere solide prestasjoner, selv om tabellposisjonen alene ikke yter laget helt rettferdighet i en historisk jevnspilt eliteserie med mange jevngode lag.

Fredag var altså turen kommet til Sarpsborg (6-5 til Sarpsborg på Vassenga før jul) , og det var bortelaget som først tok ledelsen i det som skulle bli en jevnspilt match hvor lagene fulgte hverandre tett - med mange harde dueller og tilsammen 105 utvisningminutter (75 til MIF, 20 til Sarp)!

Etter pause og 4-3 til hjemmelaget var det helt åpent inn mot sluttminuttene med 6-5-ledelse til Sarpsborg, men Mjøndalens goalgetter Alexander Serov banket inn utlikningen minuttet før full tid - og sørget altså for ett poeng med hjem til 3050 og ikke minst en viktig gavepakke til både Solberg og Drammen i sesonginnspurten.

Sarpsborg ligger nå to poeng bak Drammen og to poeng foran Solberg, med en kamp mer spilt enn drammenslagene.