Mjøndalen ledet - men så snudde Stabæk kampen

En dårlig 2. omgang ødela for MIF-gutta borte mot Stabæk. Drammen vant komfortabelt hjemme mot Høvik og er fortsatt ubeseiret i bandyens eliteserie etter fire runder.

DRAMMEN: Det samme er Stabæk etter å ha vunnet 8-3 over Mjøndalen på Plassen onsdag kveld. Men det så lenge ut til at hjemmelaget skulle få seg en overraskelse av gjestene fra Mjøndalen.

MIF ledet nemlig både 1-0, 2-0 og 3-1 nesten frem til pause. Men så raknet det for bruntrøyene etter hvilen, som altså slapp inn åtte baklengs før kampen var over.

Stabæk på sin side møter Drammen på Marienlyst til det som kan bli en avgjørende kamp om seriegullet førstkommende søndag, i oppgjøret mellom de to hittil ubeseirede lagene.

Drammens kamp mot Høvik på hjemmebane onsdag gikk som forventet, med en komfortabel 9-3-seier. Drammen ledet 7-3 til pause etter en solid førsteomgang, men roet ned tempoet en del i andre. Hjemmelaget vant til slutt 9-3

Samtidig greide Ready bare uavgjort 4-4 på bortebane mot Røa, og sakker dermed ytterligere akterut i medaljekampen, mens Ullevaal fortsetter seiersrekken med 10-1 over Øvrevoll/Hosle.

For Solberg venter det revansje mot Sarpsborg fredag kveld på Solbergbanen etter fjorårets batalje mellom de to lagene i Solbergelva.