PÅ TRYNET: Slik kan kampen best oppsummeres for Mjøndalen, som nå har to strake tap mot semifinalemotstander Drammen.

Mjøndalen snublet i den viktige hjemmekampen

Et Drammen Bandy tilbake i godt gammelt driv ble for sterke og vant fortjent 6-0 i den 2. NM-semifinalen mandag.

Publisert Sist oppdatert

Se kampen i reprise!

DRAMMEN: Drammen åpnet bortekampen på Vassenga med noe så uvanlig som å score på tre av tre cornere med noen voldsommere susere fra Stian Stærkeby, Mathias Farnes og Marius Mørch Andersen - til stor jubel fra mange fremmøtte publikummere fra både Drammen og Solbergelva.

Bortelaget hadde ballen mye og holdt et høyt tempo uten å la Mjøndalens goalgettere få slippe til, og så i mye mindre grad ut til å være preget av det tette kampprogrammet nå enn hva som var tilfelle lørdag på Marienlyst.

I andre omgang sørget Even «gjedda i sivet» Thiseth for å punktere kampen med to scoringer, før han ga Mads Hansen en assist til 6-0 på overtid. Dermed kan Drammen notere seg to av to mulige seiere i serien på best av fem og et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret på Marienlyst onsdag.

Den kampen blir avgjørende, for Mjøndalen er nødt til å vinne for å holde liv i håpet om avansement. Skulle kampen bli likt jevnspilt som den første kan det være muligheter, men slik det ser ut nå har Drammen minst ett bein i finalen.

Mindre jevnt ble også i det andre semifinaleoppgjøret mellom Stabæk og Ready. Etter 1-2 til Stabæk i første kamp vant bærumslaget hele 7-1 over Ready hjemme på Plassen. Et stalltips er dermed Stabæk-Drammen i finalen - som forøvrig endte med 10-0 til drammenserne etter de to serierundene tidligere i vinter. Det er antagelig Stabæk interessert i å revansjere.

Se flere bilder fra kampen:

Powered by Labrador CMS