TO STEG FORAN: Drammens landslagsspiller Andrine Høydahl (16) tok innersvingen på Solberg og SSK-kaptein Johanne Eystø.

Rundspilte naboen i lokaloppgjøret

Drammensjentene ville ikke være noe dårligere enn sine mannlige kollegaer, og gjorde storeslem med hele 8-1 mot Solberg i eliteoppgjøret på Marienlyst.

DRAMMEN: 6-0-seieren for Drammen Bandy's menn over SSK kom riktignok noe mer overraskende enn resultatet i dameoppgjøret denne uka.

Drammensjentene har hatt en lovende sesong så langt i år, med to seire og et par knepne tap for gullfavorittene Ready og Stabæk.

Solberg på sin side står fortsatt uten seier, og har en målforskjell på 9-41 mot Drammens 22-16.

Solide i alle ledd

Vertskapet på Marienlyst hadde god kontroll på mesteparten kampen, selv om Solberg i perioder hadde en del ballbesittelse, manglet de uttelling på målsjansene mot Drammens sisteskanse - som også reddet straffeslag.

Forsvarsspillet i andre enden av banen kom også ofte til kort mot teknisk gode skøyteløpere og treffsikre skyttere fra et drammenslag fullt av målteft, og etter 3-1 til pause dro hjemmelaget virkelig ifra mot slutten av kampen.

Mål: 1-0 Kaja Marie Mjøs, 2-0 Lene Aamodt, 3-1 Kaja Marie Mjøs, 4-1 Ruth Eline Borge, 5-1 Miriam Særsland Pedersen 6-1, Lene Aamodt 7-1, Mathilde Bakke 8-1 (selvmål).