Sjokk-tap for Solberg - Drammen bandy ubeseiret

Mens Drammen Bandy imponerte med sin tredje strake seier, gikk Solberg på et uventet hjemmetap for Ullern.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Den tredje runden i årets eliteserie ble spilt søndag, og mest overraskende var nok Solbergs hjemmetap for antatt svakere Ullern, med 4-3-seier til gjestene på Solbergbanen.

Ullern ledet hele 4-1 på et tidspunkt, men Solbergs sluttspurt var ikke nok til å berge poeng. Solberg hadde mye ball, men sløste med sjansene og var ineffektive foran mål. Ullern det motsatte.

Tap ble det også for Mjøndalen, men ikke fullt så overraskende etter oppgjøret mot gullfavoritt Ready på bortebane. Resultatet var også overlegent - MIF fikk sekken full med hele 11-0 og ligger helt sist på tabellen foreløpig uten poeng.

Bedre gikk det for Drammen Bandy, som er hittil ubeseiret i årets eliteserie. Søndag stadfestet de sin gode form med overbevisende 7-2 mot Høvik på Marienlyst.

Det innebærer at Drammen fortsatt topper tabellen sammen med Ready, men er bak på målforskjell etter kjempeseieren mot MIF. Onsdag blir trolig Drammen satt på sin hittil hardeste prøve når Stabæk besøker Drammen - og man får en god pekepinn på nivået til drammenserne.

Powered by Labrador CMS