Solberg møter Ready i kvartfinalene i årets sluttspill. De hvitkledde har gått på to tap i serien mot Oslo-laget.

Slik blir NM-sluttspillet i bandy

Drammen møter Røa, Solberg møter Ready og Mjøndalen møter Sarpsborg i kvartfinalene som går av stabelen allerede til uka.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det er klart etter at Norges Bandyforbund gjennomførte trekningen torsdag formiddag. Utover drammenslagene møter Stabæk Ullevaal, og første kvartfinaler spilles onsdag 14. februar. Trekningen blir utført på bakgrunn av plasseringene på tabellen etter siste serierunde ble spilt onsdag kveld.

Mest spenning her var det knyttet til Stabæk-Solberg, som i praksis gjorde opp om den viktige 4. plassen. Det var tett på tabellen og i teorien kunne alt skje på de fire neste plassene under seriemester Drammen, men Sarpsborg slo som forventet Øvrevoll/Hosle (7-3) og Ready slo Høvik (12-2).

Dermed måtte Solberg ha uavgjort for å beholde 4. plassen på tabellen, men tapte til slutt 7-4 for Stabæk borte, og fikk dermed et dårligere utgangspunkt for sluttspill med en 5. plass etter kun ett poeng på de siste tre kampene. Drammen slo forøvrig Mjøndalen 3-2 i en kamp med mindre betydning for begge lag.

Slik endte årets eliteserietabell etter en historisk jevn sesong på øvre halvdel:

Powered by Labrador CMS