UNDERHOLDENDE KAMP: Publikum kunne glede seg over en spenningsfylt kamp mellom Drammen og Stabæk på Marienlyst.

Solberg slo tilbake - Drammen gikk på sitt første tap

Mens Solberg revansjerte sjokktapet fra forrige runde med 9-4 mot Sarpsborg, gikk Drammen på sitt første tap for sesongen med 4-6 mot Stabæk.

Publisert

DRAMMEN: Solberg møtte sarpingene på bortebane, mens Drammen tok imot gjestene fra Bærum hjemme på Marienlyst onsdag kveld.

Og etter tre strake seiere for formsterke Drammen, var det knyttet stor spenning til hvordan de ville greie seg mot antatt sterkere Stabæk.

Drammen leverte en solid kamp, men måtte allikevel innfinne seg med at bæringene tok kontroll over kampen og ledelsen med både 1-0 og 2-0 i 1. omgang - men Drammen slo tilbake og reduserte på corner. Deretter utnyttet Drammen to forsvarssfeil, og snudde kampen på hodet med to kjappe mål - 3-2!

Etter pause børget kampen frem og tilbake - Stabæk utliknet til 3-3 før Drammen igjen gikk opp i ledelsen med 4-3. Fra midtveis i omgangen handlet imidlertid det meste om Stabæk, som scoret tre mål og til slutt vant 6-4.

I Sarpsborg stemte det meste for Solberg, som tok en overlegen 9-4-seier og inkasserte to ny poeng etter blant annet seks (!) mål av Christopher Nålby.

MIF hadde ikke kamp onsdag, men møter Høvik hjemme på Vassenga førstkommende mandag, og ligger fortsatt på jumboplass uten poeng, mens Drammen Bandy har seks og Solberg fire poeng. Ready topper tabellen som det hittil eneste ubeseirede laget med åtte poeng.

PS: Solberg og Drammen møtes til lokalderby på Marienlyst neste fredag, 3. desember.