SSK-jentene et steg nærmere NM-finale etter seier mot Stabæk

I fjor fikk de null poeng i eliteserien. I år kjemper de om NM-finale etter 1-1 før den avgjørende semifinalen.

Publisert Sist oppdatert

SOLBERGELVA: Solberg-jentene har tatt syvmilssteg i årets sesong, med både flere forsterkninger tilbake på laget og ikke minst et helt nytt trenerteam ledet av tidligere SSK-kaptein Petter Moen.

Det fikk et i utgangspunktet mer robust, rutinert og fysisk overlegent Stabæk-lag merke på Solbergbanen lørdag kveld, hvor hjemmelaget gikk hardt ut og sørget for 2-0-ledelse etter bare 15 minuter.

Stabæk reduserte til 2-1 før pause, men flere mål ble det ikke i kampen etter en rotete 2. omgang uten at noen av lagene kom til de store målsjansene. Dermed fikk SSK ikke bare revansje for tapet i den første semifinalen, men også sin hittil viktigste seier i sesongen.

Solbergs keepertalent Selin Klem skal også ha sin del av æren seieren med flere gode redninger, og det var ingen ufortjent feiring på Solbergbanen før de to lagene nå møtes til den 3. og avgjørende semifinalen på Stabekkbanen Plassen allerede søndag formiddag.

En uforsvarlig kort restitusjonstid, men sånn er det nå engang bandyforbundet har lagt opp kvinnenes sluttspill før NM-finalen går av stabelen neste fredag. Der er det Ready som møter vinneren av Solberg og Stabæk.