KNUST: Slik så 21-bussen til Tolerud ut etter hendelsen på vei opp Konnerudbakkene tirsdag morgen.

Buss kjørte opp på autovern - ble smadret

Dramatisk trafikkulykke i Konnerudgata i morgentimene tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Nødetatene rykket ut til stedet etter hendelsen, som førte til en del trafikale problemer. Ifølge politiet skal bussen ha vært borti en fortauskant, men vitner på stedet opplyser til DRM24 at bussen skal ha kjørt opp på autovernet før den falt ned igjen, da rutene knuste.

Det resulterte i enorme mengder knust glass som falt ned over setene inne i bussen, hvor det oppholdt seg passasjerer. Det er imidlertid ikke meldt om personskader som følge av dette.

- Jeg vet ikke om de to passasjere i bussen fikk dette over seg, men det er ikke meldt om skader og etter hva jeg vet gikk de ned og ventet på ny buss som ble satt inn på strekningen, uttaler markedssjef Kjersti Nordgård til DRM24.

Bussen fikk enorme skader i konstruksjonen (merket med ringer), og kan fort vekk ende opp som vrak.

Det er et skråstilt autovernet på stedet som starter på bakkenivå, hvor det også tidligere har vært tilsvarende episoder.

Politiet opplyser til DRM24 at de har begrenset med informasjon om hendelsen, men at føreren foreløpig ikke er ilagt noen reaksjon fra politiet.

Årsaken til hendelsen er så langt ikke kjent.

- Vi har ikke mottatt noen tilbakemelding fra sjåføren foreløpig, uttaler Nordgård.

Brakar har også vært i kontakt med en bakenforliggende bilist, som skal ha fått glass over bilen og muligens skader som følge av dette.

Powered by Labrador CMS