Forbannet huseier knuste ruta på brøytebil:
- Fikk sprutet snø inn på eiendommen

Rullgardina gikk fullstendig ned for en huseier på Konnerud sent fredag kveld da brøytetraktoren passerte.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: Det hele endte med at politiet ble tilkalt og måtte ordne opp etter at det kokte over i et villastrøk på Konnerud i 2300-tiden.

DRM24 har også fått referert hendelsen fra andre i området som ble vitner til opptrinnet.

- Mannen påstod at brøytemannskapene gjorde en for dårlig jobb, og hevdet blant annet at fremkommeligheten til postkassa var elendig, forteller et vitne.

Politiet kan underbygge det faktum at den nå mistenkte gjerningsmannen i 50-åra var lite fornøyd med brøytingen til den fornærmede sjåføren i 40-åra.

- Han var svært sint blant annet fordi brøytetraktoren hadde sprutet snø inn på eiendommen hans, forteller operasjonsleder Tommy Eriksen i politiet til DRM24.

Ifølge politiet hadde huseieren «rivd opp døra til traktoren og smelt den i siden så ruta eksploderte». Ifølge Eriksen skiltes ikke de partene i minnelighet.

- Dette gikk nok litt langt. Vi har opprettet sak på forholdet og fått begge parter til å samtykke til mekling i konfliktrådet, sier Eriksen.

Operasjonslederen maner folk til å være rause og ha tålmodighet når det er kaosrelaterte situasjoner i samfunnet.

- Det er jo ikke første gang vi hører om episoder, gjerne knyttet til snø hvor mange vil opp og frem og rundt. Det er greit å huske på at brøytemannskapene gjør hva de kan, sier Eriksen.

Powered by Labrador CMS