STORBRANN: 25D-blokka i Lauritz Hervigs vei. Etter hva DRM24 erfarer begynte deler av takkontruksjonen på dette tidspunktet å rase fra siden av bygget.
STORBRANN: 25D-blokka i Lauritz Hervigs vei. Etter hva DRM24 erfarer begynte deler av takkontruksjonen på dette tidspunktet å rase fra siden av bygget.

Hele toppetasjen utbrent:
Brukte fem timer på å få kontroll

Brannvesenet brukte fem timer på å få kontroll over flammene i boligblokka på Fjell, som spredde seg videre i toppetasjen. En rekke leligheter stod i brann en time etter brannmeldingen kom.

Publisert Sist oppdatert

FJELL: Nesten to timer etter at brannen brøt ut har brannvesenet fortsatt ikke kontroll på stedet.

Brannen spredde seg raskt fra hjørneleiligheten og videre bortover i toppetasjen, og en rekke leiligheter stod ved 1700-tiden i brann til tross for massiv slukkeinnsats fra brannvesenet med flere stigebiler.

Ifølge politiet ble det da ikke meldt om kontroll før ved 2100-tiden, og da var helt toppetasjen på blokka utbrent.

Til alt hell er ingen personer skadet i den voldsomme brannen.

- Vi har ikke mottatt noen meldinger om at det er noen skadde i brannen. Alle personene som har bopel i leiligheten som brant, har vi kommet i kontakt med, opplyser politiet.

Etterslukking gjennom natta

Brannvesenet i Drammen fikk bistand fra en rekke omkringliggende stasjoner i både Eiker og Vestfold for å håndtere brannen, og driver etterslukking på stedet gjennom natta og utover morgendagen for å hindre at brannen blusser opp på nytt.

Politiet ba beboere i området holde dører og vinduer lukket som følge av kraftig røykutvikling. Vindretningen går ned mot Austad og Bangeløkkka.

Årsaken til brannen er så langt ikke kjent.

Powered by Labrador CMS